Pages

Monday, August 2, 2010

kEgumbiraAn di bUkiT mErahhhhhh~~

Uihhh..dh lma gler aku x hupdate blog kn..??hahaha..ni sume MSK 2 pnya psal,xsmpat aku nk b'blog coz agak bz..blik penat aku trus nyelam ke katil,hehehe..
budak baru: hmm,akak PPMS!!
PPMS: ye dik..??
budak baru: akak nk tanya soalan..bla..bla..bla..bla..bla..(mcm2 soalan dia tanya,sye pemalas nk tulis skrip!!)
PPMS: Ohh,mcm ni dik..bla..bla..bla..bla..bla..
budak baru: mekaseh kak!!
PPMS: sama2 kasih dik..

okie,minggu serabut a.k.a sibuk dh settle..kitorang selaku PPMS mmg agak bz during dis day..haa,hamik ko..mcm2 perangai jumpe..yg dh beso pn leh wt perangai pelik2..sape kate beso 2 matured..??sila angkat tgn..xde,yg beso ni pn de la perangai dia..bese la kn,bila time pendaftaran ni lah kite akan nampak pelbagai ragam manusia..kadang2 anak steady,parent plak dok kalut nk teman anak..kadang2 parent steady,anak plak gelabah xtentu hala suh parent teman..mcm2 ragam,mcm2 gelagat..
MSK..??kemudian nt aku citer,yg 2 sjer wt intro je..hehehehe..aku sebenarnya nk citer psal reward kitorg after b'penat lelah sampai peluh2 jantan sudah kuar dari badan..hahahaha..pada hari sabtu yg lalu aku dan PPMS yg lain telah ke bukit merah lacktown resort~~besh..gempak..happening..penat lelah kitorg telah digantikan ngn kegumbiraan..pada jam 7.00pg,kami telah b'tolak ke sana..masing2 very da excited nk b'gumbira!!yeayyy..errr,jom tgk gambar..heee~~

pkck bas telah memberhentikan bas beliau untuk breakfirst..dikedai mamak kami berhenti dan makan pagi!!roti canai pilihan hati..hahaha..

yeayyy..kami dh sampai!!mari kite njoy~~


sampai..main..rendam..lompat..jalan..penat..balik!!


Antara gambar yg sempat kitorg pose,hehehe..byk lg tp xtau kt kamera sape..hahaha..suka-suki je men pose,pas2 xtau kamera sape..kuang3x..


okie,sila keluar dari sini setelah penat..hahahha..pasni we are going to penang!!queensbay,wait 4 us okie!!ngee..

santekkkkk..errrr,shoping tetap shoping..jalan tetap jalan..habis duit g jalan tepi pantai ar..hehehe..dok lepak2,borak2..cukup masa pe lg g lah balik bas..balik wang ulu smula!!hehhh..selamat tinggal keseronokan,kau jadi memory je pasni..

sangat besh,penat dan gumbira..kira berbaloi ar penat lelah PPMS setelah bertungkus lumus menjayekan pendaftaran budak baru..huhuhu..PPMS da best!!kitorg bkn g^2 okie..tapi g^2 ni yg cari kitorg..hahaha..wt is da g^2..??g^2 is stand 4 giler glamour..de budak bagi kt kitorg gelaran ni..nk tau citer tggu entry akan datang..haku nk siap g klas ni..hahaha..sekian melaporkan adalah pa'az da fazzy..adiOs..

2 comments:

a t t said...

i xske u ollss..bejalan xajak~~

pA'Az dA fAzZy said...

hAhAaa..
kLau ajAk pn Bkn Leh foLLow pN.. ;p