Pages

Thursday, August 19, 2010

berjalan di tengah kota

td,mula2 aku nk wt entry pasal contest wadahwardrobe 2..
tp..
tetbe je aku cm blur je..hahaha
so,aku decide tuk tak tulis,mybe len hari okey..??huu~~
dan tetbe jga aku teringt pasal jln2 mencari baju raye..
aikk,bru 9ari pose kot..??
tak2,pencarian ni diadakan b4 pose lg..hahaha..
gler kentang sehh,pose pn lum kitorg dh g cri bju raye..
bkn pe,atas faktor2 jaoh dri fmily msg2..
maka dgn itu mencari sendiri adalah lebih senang..
tambahan pula,waktu xpose lg besh jln2..
leh mkn2,hahaha..

okie2,mari2 kte tgk2 gmbar..

tgk2,ni lah yg dipanggil co-pilot bersama pilot..hehe..tedime kasih kpd mereka kerana telah membawa anak2 kapal berjalan2 dgn sedamatnya..nGee~~

cAkkk!!hehehe..bobo tgh tgk2 baju,kitorg snap2 pic.. ^^

cik bobo sedang men"try"kan baju ke atas diri beliau,dan kami yg menunggu men"snao"kan pic ke atas diri kami..palalala~~

 okie,skang giliran mamau plak yg men"try" baju,kami pula snap2 pic..

mamau dh jmpe baju yg dia suka!!yeayy..mamau beli dua baju,satu corton satu cm blaus..aww,phewittt..hahaha



balik singgah ke istana kedah jap,snap2 pic lagi..ade polis minat kt bobo,bk berkenalan..tp mamau ngn garangnya berkata "ehh,dia dh bertunang la" sambil menarik bobo ke arah kete..maknanya kitorang larikan diri ar..hahaha..gler tegas mamau..like!!


 balik time,tp..jam..traffic light berderet2..xsampai sejengkal dh traffic light dh,,kate jeje..haha..sabo ye pilot..

akhirnya sampai ngn sedamat..kuar kete,ucapkan tedime kasih kpd pilot dan co-pilot kerana membawa kami pergi dan balik dgn sedamat..hahaha..tedime kasih!!
penat,letih,tercunggap2 naek tangga..padahal aras satu je pn umh aku(hahahha,gelak jahat)..kmas barg,mndi,layan tenet pas2..hehh..
sedonok jln2..len kali jln lagi..
ehh,dh lmbat ni..nk siap ke skolah..ehh,bkn2..ke klas..adios..

p/s:seyes,mls edit gmbar..seyes disebabkan agak kesuntukan mase,aku guna ayat2 dewase..hahaha.. ;p

14 comments:

a t t said...

ehee..nanti nak ikot..p istana.haha..
eh! terperasan la yg ayat dewasa tuh.hurmmm....

pA'Az dA fAzZy said...

bLeh2,Nt jOin..Ari 2 xbpE mEriAh cOz skIt org jE..
Ehh,prASaN eHH..??hAhahA..

a t t said...

hehe..MESTI LA PERASAAANN!!! =.='

pA'aZ said...

hahaha.. ;D

syaza said...

wii~~~
bestnyerr perasaan..
sbb 1st time coment kt blog paaz..
ging

pA'aZ said...

duLL =_="

a t t said...

---dull lagi-----

pA'aZ said...

att!!

a t t said...

eh! kentapa?kentapa?

syaza said...

he~~
nk g jln2 gk..
T_T

Mamau said...

eh....saye seorg tegas...yeyeyy....
bobo sudaaa bertunang...begitu juge ale...ngee~~

eh saza...buley2...lpas raye kte g jenjalan yeee....^^

pA'aZ said...

att: xsuke ko..

syaza: hehe,mamau kate bideh tp pas raye~~

mamau: ye,ande mmg tegas..hahaha..bobo n aley dh b'tung scare tetbe..haahaha

syaza said...

lepas rye???
oo g jln rye rmh trbuke??
dpt mkn free??
tp kne byr kete??
kire serupeii gk..
nk nk nk
he~

pA'aZ said...

ye syaza,
2 sye xtau..
nt pas raye bincang ngn dorg cmne ye..
sye pn jdi pengikut sje..hehehe