Pages

Tuesday, August 10, 2010

kEindAhAn cIptAan..

wAhhh,setelah sekian lama aku xhupdate blog.kekangan masa xmengizinkan aku untuk berbuat blog.xpe,ari ni aku nk cter pasal pe erkk..??esok nk pose dh..hmm..pe ye..(thingking hardly)..tp takde lah hard sgt pn,hahahaha..


okie,aku dh tau..dh dpt idea nk ckp pasal pe..pe kate ari ni aku tunjukkan koleksi2 gambar yg aku tangkap n edit..tp guna camera phone jela kn,bkn camera mahal2 ke hape..aku hanya aku dan camera teda sape2 selain hencik camera aku dan aku..ehh,phm tak aku merepek ape..??ting tong..button otakku berbunyi menandakan aku telah mereng..kuang3x..baeklahh,pe kate korang santap dulu gambar2 aku ni ye.. ^^



gambar ni aku amik secare tak sengaje je,bila aku tgk lighting dia cm besh je, view pn cm menarik kn..so pe lg,kuar hp snap gambar ar..hehehe..ni adalah pemandangan petang di wang ulu ye..


gambar yg dua ni aku amik time aku ngn sekretariat rakan muda join venture ngn dak UTM tuk gotong royong kt bukit air dan yg atas 2 kt gua kelam..cm bese lah kn,klau dtg perlis ni x dtg ke gua kelam cm xsah je kn..huhu..

haa,ni kt tangki air..sape dok wang ulu mesti tau kt ne..ni time aku dok blok 5 sem lepas..okie,tetbe teringat kt roomate ku..dik maz,rindu kamo..huhu..nt wt entry pasal housemate n roomate lama ar..tetbe.. T__T

yg ni aku amik time otw balik dari kuala perlis,time ni jam kesanyangan aku hilang dari dunia..ntah cmne ntah aku leh careless tercicirkan beliau..sgt sedih tak terkate,hadiah pemberian dari seseorang yg pernah aku syg..okie,xyah cter byk2 nt aku nanges lg..baeklahhh.. #__#

last but not least..santek kan bulan ni..??haa,yg ni aku capture time befday aley..tgh dok2 celebrate aku ternampak plak bulan yg tgh mengambang penuh ni..pe lg snap ler gambar bulan ni..tp disebabkan hp sye juz 2.0 je so xclear sgt ar kn bulan 2..huhuhu..

penggemar amik gambar tp kekadanag 2 aku bila dh khusyuk a.k.a leka terlupa gak nk amik gambar..hahaha..suka amik,dan edit..bila santek puas ati,gumbira dan jadi koleksi2 dalam folder aku..xsantek aku buang je..hahaha..hmm,ari ni selase sok ari rabu..ari ni xpose tp esok dh strt pose..dengan itu aku nk amik kesempatan tuk ucapkan selamat berpose bg yg pose 2..yg xpose 2 pikir2 la sendiri nape korang xpose..jgn lupa ganti plak nt ye..akhir kate dariku untuk korang pose jgn xpose.. >___<

6 comments:

a t t said...

pemandangan mmg santek..mcm muka yg xde jerawat..eh! ade kaitan x??tehee

pA'Az dA fAzZy said...

hAhAaa..Ermm,dE kAitAn gAk 2 aTt..hUhUuu~~

syaza said...

santek la gambo!
baek!
sye memg kne pose!
sye da beso!
dose kalau xpose tanpe sbb2 munasabah!
nnti masok nerake!

pA'aZ said...

mEkAsEhhh.. ^^
hAhA,tEeeT msT pOsE pnyA..
kAum hAwA bAek,kAum aDam yG kUrg skIt buLan2 pOsE Ni..hUhUu~~

a t t said...

haha..statement xboleh blah..tehee.

pA'aZ said...

att..haha..btol pe aku ckp 2..bukti pn sdia ade..