Pages

Sunday, August 15, 2010

..alahai mimpi..

badan terase lesu.penat.ngantoq.nk tido je keje..
haishhh,nape malas sgt ni..??
nape pa'az..??
nape..??
ohh,soalan tu berlegar-legar di kepala sambil aku menyelam di katil..
hahaha..
akhirnya aku rebah pengsan di katil tidak sedarkan diri sehingga lah kak farrah kejut aku bgn sahur tadi..
ishkk3x,konon kuat sgt berfikir sampai tertido..
wahh3x..
xleh blah kan..?? #_____#

aku mimpi someone n something yg agak pelik la..
tetbe..
seyes..
xtipu..
tgk lah betapa muka aku seyes ni..
mane muka ko..??
xde ehhh..??
lupa,korg ne leh tgk muka wa..
huhuhuhu.. @___@
sambung blik ke mimpi tadi~~
pelik la,mimpi hari2 pun lain kan..??
org slalu ckp mimpi mainan syaitan..
or mainan tido..
betol ke..??
aku jarang nk pikir pasal ni..
(nampak sgt xamik port pn pasal mimpi2 yg aku alami)
tp..
tp..
tp..
errrr,kadang2 mimpi aku jadi kenyataan~~
ehh,ko ade dapat cam ilusi ke..??
hahaha..
tidak sama skali ye,it juz a dream..
yg aku sendiri xingt n tetbe bila kejadian tu berlaku baru wa perasan wa pernah mimpi la bende ni!!
bukan aku sorg je kn,
mesti ramai gak yg pernah alami bende ni..
(sila angkat kening kalau ande pernah alami,heheehehe) ^^

hmm,tafsiran mimpi pn pelbagai..
kalau kite mimpi cmni,tafsiran dia cmtu..
kalau kite mimpi cmtu,tafsiran dia cmni..
apekah..??
hahaha..
lebih kurang cenggitu la..
aku bukan pe,xde idea la dipagi yg berbahgia ni..
tetbe je teringat yg aku mimpi agak pelik malam td..
huuuu~~

baeklahhh,untuk mengelakkan aku mengkarutkan bende2 yg xbape nk karut..
wa minta diri dulu..
tapi..
ehh,ade tapi2 plak kan..
hahaha..
wa mau ucapkan sedamat hari tua wat adik wa nor fatin atikah bt hamzah..
dh umo 17 tahun dh,
pasni leh kawen..
hahahaha..

dis is she!!tgk2,tinggi pn dh mcm aku..kn..kn..kn..??adik2 zaman sekarang,sume nk tinggi dari kakak dorg..ishkk3x..tercabar ketinggian aku..hahaha..okie,baekkkk..pape hal pn akak ucapkan sedamat hari tua wt adik aku yg sorg ni..(err,sejak bila aku bahasekan diri aku AKAK..??)Oppss,ter"CAPS LOCK" plak..hOhOoo~~

sekian saje dari wa tuk lu org..kepada sesape yg jaoh dari family demi untuk menuntut ilmu(seperti wa la kn)harap2 bersabar kalau xdpt balik umah(seperti wa juga)..akhir kate dari wa,sayangi family ande..rajin2 kol parent tanya kabo..waaaa,aku tetbe je sentuh bab family ni nape..kan dh nk nanges dh ni.. T____T
wa cau dulu ar,sebelum entry ni jadi entry tangesan dalam kerinduan..adiOss~~



2 comments:

a t t said...

oit!mimpi afe nih??baahaha

pA'Az dA fAzZy said...

ade la..
kurg skit mimpi ni..
hahaha..