Pages

Tuesday, July 20, 2010

LittLe mOnstEr..

disebabkan kepagian yang amat pagi..aku agak blur2 nk tulis pe..and actually aku nk test blog ni,leh post ke dok..huhuhuhuu..test2..test 1 2 3.. testing2..tulisan check,saound check..gambar xcheck lg plak..Opsss..walaweiiiiiiii,merepek pe ni..?? %&#@$%

hahahaha..okie2..aku mmg agak blur n kabur nk tulis psal pe..so,aku decide nk tulis psal my little monster a.k.a adik aku..npe ko nk tlis psal dia ni..??sbab aku dhindhu sma dia~~ umo dia skang adalah 7thun10 bulan..pada tarikh 19/9/2002 dia slamat dilahirkan oleh ummi aku kt klinik swasta..sgt chomel dan keletah tp bla dh bsar ni cam xlrat je nk lyn sgt dia..hahaha..mls nk cter pnjg2 sgt,jom tgk pose2 dri my little monster..

 suci x muka dia..??hahaha..mmg la budak2 kn,pe la kamo ni..ishkk3x..haaa,ni bru sikit jom tgk yg lg best pnya pose..

Amacam pose dia..??bergaya x..??heheheheee..

ni gmbar anatara adik bradik ar,tp lg 2org tu xde ar gmbar dorg..haha..sory,xdpt nk interframe ye kt cni..

 yg ni tme dia kcik2 dlu,skang dh drjah 2 dh pn..kcik dlu lg chomel ar,dh bsar skit ni dh macam2 prangai dh..xlrat nk lyn kdg2 tu..huhuu..


stakat 2 je kot gmbar2 yg nk ltak tuk dia.ni pn sbahagian je pn,byk lg sbnrnya..hobi little monster ni x len x bkn adalah amk gmbar,sgt obvious kt cni okie..abis folder aku pnuh ngn gmbar dia ngn aku,Opppss..bkn2 gmbar dia..(cm kntoi je)hahahhaa..dicini sye ingin menyampaikn msj pada little monster(walaupun beliau tdak tahu) sye sgt dhindhu sma dia..wawawawa..okie2,jumpe bla cuti raya nt k..huhuuu..xtau nk ckp pe dh,rsa kang xpsal aku tulis yg ngarut2 je..sekian,berita melaporkan..

2 comments:

a t t said...

beliau sgt kiut okeh...i jeles sket~

pA'Az dA fAzZy said...

hAhAaa..tp syE Lg kIut tmE kcik2 dLu~~Ehh,tEtbE.. >__<