Pages

Saturday, October 16, 2010

khas buat "GUEST"

mst dlm pikiran korg..
ehh,guest..??
kentape..??
sye xleh lawat ke blog ni ke..??
bkn untuk tetamu lain ye,sye tahu kamo cnfius..
tp entry ni aku buat khas untuk "guest" yg kt ruangan ckp2 kt khotak..
haaa..
ye..
KAMO!!

pd ari yg aku tgh dok serabut2 ngn keje yg berlambak dan test yg berderet2..
tetbe aku dpt chat yg sebegini;

ohh,aku mmg agak xpuas hati..
dh la letak nme guest je,
ps2 xbg url pn..
npe..??
tkot aku dpt tahu spe kau..??

spe dia ni..??
ape aku tlis psal kau..??
leh tlg bg name x..??
dan dia reply ni;


ohh,kawan lama..??
hahahahaa..
aku pnya rmai kawan lama..
dr alam knak2 hingusan,tadika,skolah rendah,menengah,matrik smpai u..
bpe rmai kwn lma..
DAN..
setahu aku,
aku xde tulis secare detail psal kawan lame aku..
klau ade pn juz psal my BEST FREN..
ECAH,SUE,ILA..
ataupun psal dak2 skolah mnengah aku dlu..
which rmai sgt,aku mls nk state nme satu persatu..
zman tdika, or skolah rndah??
aku xde lg tlis scare detail,coz my memory hampir lost about past..
future,which is zman skang??
ohh,mmg byk kali dh aku tlis..
tp 2 sume mber aku dh tau aku tlis psal dorg..
so,spe GUEST sbenarnya..??
TLG state name kau..
kotak pkran aku skang ni dh xbpe nk btul..
jgn nk tmbah serabut pale aku..
klau kau sekadar nk maen2,g maen kt blog org laen..
bkn disini..
leh tlg state entry yg mane aku tlis psal kau..??
bleh..??
senang skit keje aku..

aku mgkin nmpak lembut,
tp aku punya kekerasan..
aku mgkin nmpak lemah,
tp sekadar diluaran..
aku mgkin nmpak senyap,
tp aku pnya tindakan..
so,kpd GUEST..
tlg jgn nk uji kesabaran aku..
sesungguhnya kesabaran aku skang ni tipis je..
xsuke,jgn bca..

4 comments:

tak susahkan sesape said...

xsuke jgn bce!
hahaha~
like!
dak physcho tu kot~

pA'aZ said...

hahaha..
ntah..
aku mls nk serabut pale yg dh mmg serabut..
geram..grrrr..

syakira said...

yuhuu... sapekah itu GUEST hahaha... nape perasaan GUEST perasan y ader entry psl die adoii excited mahu thu sape itu GUEST... hahahaha

pA'aZ said...

hahahaa..
xtau la syak..
biar lah dia..
meroyan gamaknya..